Jul 20, 2007

Londýn, London...

Sotva jsem se vrátil z ČR, měl jsem jen pár hodin na to se vyspat a "prebalit" a už jsem byl zpátky na palubě letadla směr Londýn. Tak konečně jsem se tam dostal, další z takových těch dětských přání které si můžu odškrtnout.
When I arrived to Dublin I got just few hours to sleep and repack my bag couse of trip to London. Well my slmall chils dream bacame thrue, well I was there already!!! yahman :-))

S Michalem jsme měli 3 dny na to shlédnout vše známé, zajímavé či jen to co nám padne do oka. Střechu nad hlavou jsme sehnali shodou okolností až okolo půlnoci, nic moc, ale Michal říkal něco ve smyslu že jako přepichovej hostel, jen v šesti na pkoji, sprcha na zámek, záchod taky a to s prkýnkem, snídaně, tak asi jo;-)
Together with Michal we had three days to see all important, interesting or who knows, in general to see whatever we could find... We got just small map from the train station where was just part of central London, but very small part... We were living in a hostel, 5 star hostel, almost ;-) Only 6 people in the room, shower which U can lock, same with toalet, and the breakfast. Could U beleive it?!?!?! :-))

Užívali jsme si, neskutečně moc jsme toho nachodili ale i s mapou z vlakového nádraží na které byla jen necelá půlka centra jsme si vystačili.
Fotky:Buckinghamský palác, póza pro Janusze, póza pro fanynky, radši mizim..., Ferda mravenec-práce všeho druhu;-), Big Ben, Picadilly Circus, Trafalgarské náměstí, tipická Londýnská telefoní budka, Westminsterské opatství,Tower of London, Picadilly Circus, Katedrála sv. Pavla.
We were walking tooooo much... and there are some photos:
Buckingham Palace, pose for Janusz, pose for my female fans;-), I should run away..., incredible dude, me, me, me... and Big Ben, Picadilly Circus, Trafalgar Square, tipical Londons phone box, Westminster Abbey, Tower of London, Picadilly Circus, St. Pauls Catedral.

No comments: