Feb 3, 2006

Par fotek z Dubai:


Tak k tehle fotce planuji jiz od zacatku co jsem ji uvidel napsat ze nektere veci se na prvni pohled zdaji vetsi nez opravdu jsou a to plati i naopak, staci se podivat jen z jine perspektivy a uhlu a vse vypada jinak. Za mnou na fotce je momentalne nejluxusnejsi hotel 7* Burj Al Arab a mam za to ze je to i nejvyssi hotel na svete, ale to nevim uplne presne. Fotku jsem poridil jednoho vetrneho dne na plazi kousek od hotelu, byli sme se koupat, more bylo ale docela studene a taky i neklidne, ale ani to me neodradilo si pekne zaplavat, i kdyz jsem se parkrat trosku napil;-)






No a tahle fotka je porizena pri ceste do hotelu, tam vzadu je Dubai Finance city, ktere jsem uz taky i navstivil a tak casem pridam i nejake ty fotecky z vetsi blizkosti, no a co jineho k tomu dodat, nez ze ty mrakodrapy jsou opravdu hodne vysoke a mezi nimi je asi desetiproudova silnice,... Stoji to za to videt na vlastni oci, ale abych se priznal nic pro me, zadne lesy, potoky a skaly,... vzdyt to vsichni znate z domova, domov je hold domov.




Uvedomil jsem si ze fotku hotelu z teto strany jsem na net jeste nedal, tak tady ji mate a opet jsem na ni ja, to ja jsem ten nejdulezitesi bod na fotce, ten zbytek mi jen dela jakesi krovi:-)) Jak muzete videt, stojim na travniku, ale hned za mnou jsou stromky rostouci z pouste, je to jakoby ironie, ale je to tak. Dubai je doslovne prospichovana hadicemi s vodou a vse je v prubehu dne zavlazovano, mistami dononce konci travnik a pokracuji jen hadice v pisku, ale to se asi doladi casem.

No comments: