Jul 15, 2009

Life's goooood ;)
Život je prostě parádní a kdo říká že ne, lže!!!
...and who says something different, lies!!!

Nezáleží vlastně ani na tom kdo jsme či kde že vlastně žijeme, protože každý den nám naskýtá další příležitosti k poznání nových užasných lidiček...
Wherever you are & whoever you are doesn't really matter, cause all of us we have chance to meet amazing people every day...

No a když že už ty nové lidičky potkáme, je třeba si to pořádně užívat. Ať už společné párty, cestování či další věci, důležite je mít stále na mysli že: Život se musí žít!!! :)
And than there is chance to enjoy the best of it. To travel, party or just have fun with new friends cause that's what life is about: Life's about living!!! ;)

A i přes to že vaši přátelé jednoho dne odejdou žít jejich vlastní sny, ty společné vzpomínky za to vše stojí. A nikdo vlastně nevíme co od budoucnosti čekat, takže žijte naplno;)
Even thought your friends will leave one day to live theirs dreams, every great memory worth it!!! And nobody knows what to expect from the future... So live it wild;)

2 comments:

Pan M said...

Asi by jsi mě tu nečekal, ale nějak jsem tu na to klikl na tom skype a kukal a kukal až jsem viděl tu nádhernou fotku toho západu slunce a jen věřím, že to není nějak upravené, i když ... :)
Nádhera.

Aleš said...

čau, no tebe bych tu fakt nečekal... jojo, ta fotečka to je pecka, je jenom trošičku přiklášlená, ale je moje a to se počítá... :)