Nov 23, 2008

Puerto Rico, Puerto de Mogan and buggy ride

Puerto Rico, kdo by tohle město neznal,... ale na Gran Canarii?? Rozhodli jsme se tam nasnídat, bohužel až v poledne... Někteří z nás potřebovali pokoupit suvenýry, dárky,... no a pak jsme se dostali k moři:) Další stop: Puerto de Mogan. Krásné městečko, či přístav. Mišo s Januszem pak rozhodli že pojedem do Castillo del Romeral, kouknout se na zámek, jak je vidět, zámek stál za to... čtyřmetrová zeď :-D
Puerto Rico, guess everybody know this place;-) But not in Gran Canaria... We went there to have a breakfast at the midday,... Some of us wanted to do their shopping and than, finally we went to swim:-) We also visited Puerto de Mogan, beautiful port or little town and than Miso and Janusz decided to go to Castillo del Romeral, cause they were expecting castle in there. And we found that place, four meters long wall ;-D

Posledné den dovolené jsme si museli přivstat. Rychle se zabalit, nasnídat a vyklidit pokoje protože v 9 nás čekal odvoz na výlet na buginách. Bylo to super, jen asi každý by ocenil kdybysme jeli trošku rychleji, ale i tak paráda:-) Super dovolená, tak co dál... ??
Last day, we woke up early to have a breakfast and check-out because at 9AM buggy trip began:-) I't was quite good, but everybody would appreciate to drive little bit faster... Even thought we really enjoied that;-) Great holiday, so what next... ??

2 comments:

Dan Andrlík said...

Páni bráško, tak otmu říkam mejdan a pořádná dovolená :-) Muselo to tam bejt super. Parádní fotky. Určitě jste si to tam užili, co ;-).

Aleš said...

To jo, stálo to tam za to, super a ten ostrov je fakt rozmanitej, takže jsme se nenudili. Nepříjemné bylo jen že jak jsi vyšel do ulic všude jak už před restauracema tak před klubama tě furt někdo zastavoval: Ahoj, jak se máš?? Od kud jsi, óóó, pojď k nám... Končila se asi sezóna a z něčeho musej žít, ale jinak paráda :-)