Nov 23, 2008

Playa Del Inglés, Maspalomas
Hned jak jsme přemístili na jih ostrova, ubytovali jsme se a hned se vydali na pláž konečně okusi plavání v oceánu. Užít si největší písečnou pláž na ostrově která je součástí místní minipouště.
As we moved to the south of the island, we went to check-in in our hotel and strait after we went to beach. Enjoy the ocean and Dunas de Maspalomas.

Ten samý den, vlastně noc se stala tou, kdy jsme pařili až do rána;) Sice nám chvilku trvalo než se nám povedlo najít klub kterej by se nám líbyl, no a můžu říct že jsme vybrali dobře... Jelikož alkohol je tam o moc levnější, stálo to za to;-) No a okolo 5 ráno jsme si s Mišem ještě šli zaplavat u nás v hotelu. Pak jsme se museli vrátit pro Michala který "zkusil chodit po vodě,..." :-D Takže to dopadlo tak že výlet plánovaný na další den jsme jaksi museli odložit;-)
That night was The Party Night for us. It took while to find the right club, but later... ;-) Because of alcohol is quite cheep over there, we couldn't stop drinking and partying and at around 5AM me and Miso we went to swim in our hotel... Than we went back for Michal who "tried to walk on the water..." lol It means that trip planned to next day has been moved to the day after;-)

Jakýmsi předsevzetím této dovolený bylo dobře jíst, pít a spát. :-D Dělam si srandu, spánek by byl plýtváním času! Okusili jsme místní Čínskou kuchyňi, výtečné grilované maso, humra, paellu a já okusil i mečouna.
The point of this trip was to eat good, drink good and sleep good. :-D Well, I'm kidding. Sleeping would be like a wasting of the time over there. We tried Chinese kitchen, some special barbecue, lobster, paella and I ate the swordfish.

No comments: