Mar 17, 2006

SAFARI!!!

Tak tahle "atrakce" se mnu tady zacloumala ze vseho nejvice, slovy to popsat snad ani nedokazu. Je to jedna z veci ktere si musite zazit abyste pochopili o cem ze ten cvok tak basni. Jizda dzipem po dunach kdy mate v te rychlosti strach ze se snad kazdou chvili prevratite a nebo pozvracite ;-) a k tomu ten adrenalin, sakra, sel bych hned znovu!!!

Na pousti to neni zadna sranda, zadna voda, vitr po vas neustale "strili" minizrnicka pisku a kolikrat to i poradne zastipe, ale jelikoz to nezazivate kazdy den, tak je vam to uplne jedno a to ze jsem pak musel vycistit fotak, obleceni a proste vse co jsem mel sebou mi taky bylo jedno. Bylo to neco co jsem nikdy driv nezazil, sakra, tolik pisku jsem vlastne jeste pohromade nevidel a to jsem brigadoval i v kamenolomu ;-))

Hned na zacatku me zaskocilo ze ty duny jsou tak vysoke, rekl bych snad vice nez 200m a to je fakt hodne. Poradne ani nevim co psat, je toho moc co rict a pritom tak malo... Proste a jednoduse, po tom rodeu v dzipu jsme se dostali na misto, do jakesi vesnicky a tak jsme nevahali a hned jsme vlezli na velblouda, vlastne dromedara, ale to se taky pocita ;-) nasledovala sisa, nechli jsme si hennou neco nakreslit na ruku, vecere, brisni tanecnice a posledni chod byl odchod. Tod je ve zkratce asi tak vse. :-))

No comments: