Sep 11, 2008

GiAnT's CaUsEwAy &
CaRrIcK-a
-
R
e
D
e
R
o
P
e
B
r
I
d
G
e


Jó, jó, tak tohle místečko bylo něco pro mě. To je tak když se někam dostanete a jste unešení, fascinovaní a vůbec, Giant's Causeway bylo to neúžasnější místo co jsme navštívili.
Yeap, this place was amazing, something unusual even obscure;-) For me Giant's Causeway was the most amazing place we have visited.

Jak jsme si přemýšleli a plánovali tenhle výlet, pro mě bylo právě tohle místečko tím pravým. A taky že bylo. No a teď už jen hledím dopředu na další výlet s kamarády a to už za dva měsíce, tentokrát ale za teplem na Gran Canarii!!!
When we planned the trip, we were just thinking where to go,... And this place was no. 1 for me. Anyway trip was great and now I'm just looking forward to next trip with my friends. This time to Gran Canaria in November!!!

Rope Bridge, prostě provazovej most, bylo by asi pěkné se po něm projít, ale za ty dvě hodiny nám to fakt nestálo, protože zpátky do Dablinu nás čekala ještě pěkná štreka...
Rope Bridge looks good, so you can go there if you have about two hours of time. As we haven't, so we just made some photos and than there was trip back "home" to Dublin;-)

No comments: